Hoe kan ik een domeinnaam te koop aanbieden?

2019-05-16 12:29:21 domeinverkopen General 0 reacties
Hoe kan ik een domeinnaam te koop aanbieden?

Heeft u een domeinnaam die u niet gebruikt? Dan kunt u deze te koop aanbieden bij domeinverkopen.eu. Het te koop aanbieden van een domeinnaam is geen ingewikkeld proces. Als eerste maakt u een account aan bij domeinverkopen.eu. Als uw account is geactiveerd, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens klikt u op de tab ‘Accountbeheer’ op het dashboard en dan op ‘Domein verkopen’.

In het tekstveld vult u één of meerdere domeinen in die u wilt verkopen. Na het klikken op de button ’Toevoegen’ opent een tweede scherm. Daar wordt gevraagd om de vraagprijs en of u wilt laten bieden op het domein. De vraagprijs is dan de ‘bieden vanaf’-prijs. U kunt ook kiezen voor ‘nu kopen’, een koper kan de domeinnaam dan kopen voor de vraagprijs. Als u beide velden heeft ingevuld, klikt u op de button ’Toevoegen’. Nu is er nog één actie nodig. U ontvangt een e-mail met daarin een unieke code die u moet toevoegen aan de DNS-instellingen van het domein. Zo kunnen we controleren of u ook echt de eigenaar bent van de domeinnaam welke door u te koop is aangeboden.

Nadat we hebben gecontroleerd of u de eigenaar van de domeinnaam bent, krijgt deze de status ‘Actief’ en is deze beschikbaar voor de verkoop.

Betalen

Een koper kan de domeinnaam online betalen via iDEAL of PayPal. Na een betaling ontvangt u een e-mail zodra de domeinnaam is verkocht. Tevens ontvangt u verdere instructies zoals het toesturen van de authcode, zodat wij de domeinnaam over kunnen zetten naar de nieuwe eigenaar. Nadat de verhuizing is voltooid, krijgt u het aankoopbedrag (minus bemiddelingskosten) van ons overgemaakt op uw betaalrekening.

Domeinnamen te koop aanbieden via een API

Bent u een provider en heeft u vaak domeinen die u te koop wilt aanbieden voor uzelf of uw klanten, dan kunt u hiervoor eenvoudig gebruikmaken van onze API. Meer informatie over de API van domeinverkopen.eu kunt u hier vinden.

Begin vandaag met het te koop aanbieden van uw domeinnamen.


0 Reacties
plaats een reactie